Detsember 2016

Lehekülgedel 1–5 käsitlevad tööandja teise töö pakkumise kohustuse sisulisi külgi, müügiesindaja maksustamist välisriigis, ärisaladuse hoidmise kohustust ning vormi- ja tööriietusega seotud kulutuste maksustamist vandeadvokaat Alice Salumets ja jurist Verner Silm Rödl & Partner Advokaadibüroost, kes jätkab koostööd meiega ka edaspidistes numbrites.

Kodukontoris töötamisega kaasnevatest ohtudest palga aspektist kõnelevad lehekülgedel 12–13 vandeadvokaadid Epp Lumiste ja Elin Uusväli advokaadibüroost LEADELL Pilv.

Veel tutvustame Palgainfo Agentuuri selle aasta novembri palgauuringu tulemusi ja tudengite palgaootusi, jurist Thea Rohtla vastab nõuandekeskuses küsimustele ning juttu tuleb ka palkadest Balti riikides ja Põhjamaades.

Huvitavat lugemist ja rõõmsat jõuluaega!

Laadi infoleht PDF-failina